Glammiga kläder

Oavsett om du ska på fest eller bara vill piffa upp vardagen kan glammiga klädval göra tillvaron lite lyxigare. Glammiga kläder kan innebära mer lyxiga och glamorösa designerplagg men även glänsande kläder med paljetter och glitter. Vilken är din stil? Utgå från den när du väljer glammiga kläder, det finns möjlighet till glamour oavsett om du är businessperson eller gothare. Skulle du tilltalas av just gothen kan du välja och vraka bland spetsar, sammet och även volanger. Gothen förknippas ju traditionellt med mycket svart men det finns även helvita gothkläder och en del röda detaljer för dig som föredrar det.

Festklänningar

Ska du på fest och behöver en glamorös klänning? Inspireras av kändisarnas och kungligheternas festklänningar. Ska du på exempelvis ett dop eller förmiddagsbröllop gäller ofta knälånga klänningar för damer och jackett eller mörk kostym för herrar. Naturligtvis kan damer också bära kostym. Under vår och sommaren passar ljusa färger på en klänning. Material som spets och detaljer som glitter gör att det ser festligt och glamoröst ut. Under årets mörkare delar kan du med fördel välja en mörkare nyans och varför inte i krossat sammet? Det om något är glammigt. Även herrar kan ha en snygg mörkblå sammetskostym med silkesslag.

Snygga toppar

En snygg topp kan enkelt förvandlas från vardagsfin till glammig festtopp. På dagen kan du kombinera din exempelvis glittriga topp med jeans, sparsmakad sminkning och uppsatt hår. När det är dags för fest kan du kombinera toppen med byxor eller kjol i blankare material, höga klackar och utsläppt hår. Lägg även till ett par större örhängen. Bar rygg eller annan detalj som knyt ser festligt ut. Silver- eller guldfärgat tyg kan också se glammigt ut. Tänk dig en silverfärgad klänning med glittrande paljetter som du kombinerar med en fuskpäls i vitt och röda läppar. Mer glam än så blir det inte.