Olika typer av barstolar

Olika typer av barstolar

16 oktober, 2022 Av av Miss Glam

Barstolar är höga stolar som vanligtvis har fotstöd. De är designade för användning på en bar eller vid ett högt bord på en pub. Det finns många olika typer av barstolar att välja mellan. Den här artikeln fokuserar på barstolar av metall och plast. Varje typ av stol erbjuder olika egenskaper och fördelar och du vill ju såklart ha möbler till bästa pris.

Barstolar i trä

När det kommer till barstolar i trä finns det många alternativ att välja mellan. Du kan välja en stil som är traditionell, eller välja en med en modern twist. Du kan till exempel välja en barpall som har en kontursits för att stödja dina höfter och knän, eller ett vridbart ryggstöd för extra komfort.

Du kan till och med välja en barstol i trä som är gjord av hälften trä och hälften tyg. Den här typen av pall är perfekt för att ge en klassisk touch till alla hemmabarer. En tuftad ryggkudde och nagelkant bidrar till den övergripande eleganta designen av denna träpall. Den har en viktkapacitet på 350 pund och är gjord av furu.

En annan snygg barstol i trä är den vågiga stege-back pallen, som har en svepande kurva och en robust siluett. Denna typ av pall kan hittas i en mängd olika träfinish, inklusive naturlig ek, svart eller valnöt. Baksidan är också vågig för att lägga till visuellt intresse. Den här stilen är perfekt för inredning i stugstil, och de beiga kuddfodralen bidrar till det övergripande utseendet.

Barstolar i metall

Metallbarstolar är en viktig del av alla barer eller matsalar. De är inte bara funktionella, utan de ger också en unik estetik till rummet. Det finns flera olika typer av metallbarstolar, och var och en har sin egen stil och pris. De kan köpas till en mängd olika priser, från så lite som $145 för de billigaste till så mycket som $24 000 för de mest lyxiga.

En typisk barstol i metall kan variera i höjd från 25 tum till 47 tum. De är designade för att passa på en mängd olika höga diskar och pubbord. De kan också hittas i en mängd olika moderna, rustika eller traditionella stilar.

Barstolar i plast

Det senaste inom barstolar i plast är moderna och samtida. De kombinerar en låg rygg med geometriska vertikala lameller för att skapa en iögonfallande look. De har även sadelsits och utskjutande fotstöd. Plastmaterialet i dessa pallar är förstklassigt, och de stöds av vinklade stångben med kopplingar i H-stil.

En annan fördel med barstolar i plast är deras hållbarhet. De rostar inte, och de är lätta att rengöra. De är också lätta att flytta runt och är helt vattentäta. De ser bra ut året runt och kan till och med uppgraderas med kuddar. Detta betyder att de är idealiska för ett utomhusboende. Och eftersom de är gjorda av återvunnen plast är de också miljövänliga.

En annan typ av barstol i plast är den formgjutna varianten, som erbjuder ett modernt utseende. Dessa pallar passar bra med enkla matbord i pubhöjd. De finns även i vitt eller svart. De kan också kombineras med en rund eller geometrisk droplight för en mer modern look.