Coola outfit-tips med bandanas

Coola outfit-tips med bandanas

15 september, 2022 Av av Miss Glam

Att bära en bandana är ett bra sätt att lägga till lite flärd till din outfit utan att se alltför cheesy ut. Du kan vira en runt handlederna eller knyta den löst runt halsen. Du kan också bära den som en slips, eller till och med vika den till en ficka för en kostymjacka. Oavsett om du klär dig för jobbet eller för att leka kan bandanas tillföra en unik stil till din garderob.

En bandana är en utmärkt halsduk, och den kan lägga till en nautisk atmosfär till vilken outfit som helst. Du kan också knyta ihop ändarna för att skapa en cowboy-stil. Om du har långt hår kan du vira det runt huvudet några gånger, eller knyta det i en knut och stoppa in det i en skjorta.

Ett annat sätt att göra en bandana till ett statement är att knyta det högst upp på huvudet. För att göra detta, börja med att platta till en bandana och vik sedan ihop de två ändarna. Stick sedan in ändarna i hörnen. Linda sedan bandanan runt ditt huvud. Om du inte vill göra ett uttalande kan du prova att bära en bandana med en streetwear-outfit, t.ex. en tvåfärgad paisleymönstrad bandana.

För fler idéer, kolla in Instagram. Du kan hitta hundratals outfitidéer genom att följa konton med bandanas på plattformen. Många av dessa konton säljer även bandanas designade av artister, där 10 % av försäljningen går till välgörenhet. Det är ett bra sätt att bära en bandana samtidigt som du uttrycker dig själv.

Snusnäsdukar är också en bra håraccessoar. De kamouflerar oregerligt hår och får dig att se snygg ut. Om du inte har en perfekt man kan du binda upp håret i en hög ponny och lägga till en bandana för att täcka upp det dåliga håret.

Du kan också vira en bandana runt handleden för att ge en konstnärlig stil till en outfit. Det här är ett bra sätt att lägga till lite edgy stil till en annars tråkig outfit. För flickor är det här tillbehöret särskilt användbart för att lägga till lite extra pizzeria till en tråkig look.

Ett annat bra sätt att bära en bandana är att knyta den runt halsen. Detta tillbehör är ett utmärkt tillbehör som får dig att se cool ut i alla situationer. Den kan bäras runt huvudet, halsen, handleden eller som en ficka. Beroende på stilen på klädseln du bär den med kommer den att se bra ut.