Måla väggarna föra att passa din glammiga inredningsstil

Vårt hem är vår trygghet och där vill vi känna oss bekväma och trivas. Det har aldrig varit populärare med inredning och vi utsätter oss själva dagligen för massor av inredningsbilder på våra sociala kanaler. Vi är mottagliga för inspiration mest hela tiden och därför vill vi gärna lägga tid, energi och pengar på att inreda våra hem i just vår egen stil. Har du satsat på en mer glammig inredningsstil kan det krävas att du målar om lite för att det ska komma till sin rätt. Att ha en tam färg när resten är glittrigt och glammigt kommer inte att lyfta fram din inredning, oavsett hur mycket kuddar, filtar, ljus eller tavlor du pyntar med.

Ny känsla

Våra väggar är svåra att ändra position på men att måla om dem är en baggis! Genom att ändra färg på väggarna ändras hela rummets känsla och intryck på ett kick. Väljer du att göra väggarna någon kulör mörkare får du genast en mer ombonad känsla med en släng av hemtrevnad. Väljer du istället att ljusa upp väggarna får du in en mer modern känsla i rummet. Ett tips kan vara att måla väggarna i en kulör som passar just din inredningsstil och det finns massor av kulörer för alla smaker, det finns säkerligen en som passar just din glammiga inredningsstil.

Fondvägg

Känner du inte för att måla om ett helt rum kan du välja att endast måla en eller två av väggarna. Detta kallas för fondvägg och det kan skapa en stor förändring av känslan i rummet. Här kan du verkligen få fram glam och glamour. Varför inte satsa på en färg med guldglans, eller måla en botten för att sedan använda schabloner med stjärnor eller något annat mönster i någon glittrig färg, eller en färg som går ton i ton med någon färg du valt på kuddar eller filtar.