Glammiga lampor

Är du en person som vill ha lite extra glamour i ditt hem? Ett enkelt sätt att göra din bostad lite mer glamourös är att satsa på några glammiga lampor. De kommer inte bara lysa upp ett rum utan också ge det en betydligt mer exklusiv känsla. Om du vill att ditt sovrum ska kännas mer inbjudande kan du satsa på en stor fluffig lampa som täcker större delen av sängen. Det är verkligen i iögonfallande detalj som alla kommer att lägga märke till när de stiger in i rummet. Komplettera med några mindre lampor som kan ge ett behagligt ljus i rummet.

Exempel på glammiga lampor

Vad som egentligen räknas som en glammig lampa är mycket upp till dig själv att avgöra. Ett tips är att satsa på lampor i silver eller guld då de anses vara glamourösa och dyra färger. I vardagsrummet eller köket kan du till exempel satsa på en större lampa med flera mindre glödlampor. Dessa ser väldigt exklusiva ut och ger ett härligt ljus i hela rummet. De behöver inte vara dyra då det finns många billiga lampor som ser glammiga ut. Det viktiga är känslan som du får när du går in rummet. Även badrummet kan se lyxigt ut med hjälp av spotlights.

Hur hittar jag glammiga lampor?

Är du på jakt efter glammiga lampor men vet inte var du ska börja någonstans? Ett bra sätt att få inspiration är att kolla på sociala medier så som Instagram, Pintrest eller liknande. Där hittar du flertalet konton som är fokuserade på inredning. Oftast kan du också se var lamporna kommer ifrån så att du själv kan köpa likadana. När du har hittat lampor som du tycker om kan du även söka efter liknande antingen i butik eller på nätet. En bra utgångspunkt är att bestämma om du ska satsa på en lite dyrare lampa eller flera stycken i en lite lägre prisklass.